اگر به یاد داشته باشید ما در مقالات قبلی به طور مفصل دربارهی ردیاب رادار و چگونگی ساختار و کارکرد آن صحبت کردیم. در این مقاله سعی داریم شما را با نسخه تحت وب رادار آشنا کنیم و امکانات آن را به طور کامل شرح دهیم. امروزه با توجه به پیشرفت تکنولوژی کسب و کارهای زیادی به سامانه تحت وب روی آوردهاند و از این طریق به ارائه خدمات میپردازند. سامانه تحت وب امکانات بسیار زیادی را در اختیار کاربران خود قرار میدهد. یکی از مزیتهای اصلی استفاده و کارکرد راحت آنهاست. این امر باعث شده است که کاربران مبتدی نیز بتوانند با داشتن اطلاعات اندک از این برنامه استفاده کرده و نیاز خود را برآورده سازند. در این میان رادار دست از پیشرفت نکشیده و با ارائه خدمات از طریق نرم افزار مدیریت ناوگان (سامانه تحت وب) سعی در جلب رضایت کاربران خود دارد.
اما شاید قبل از هر توضیحی برای شما این سوال پیش بیاید که اصلا سرویس تحت وب به چه معناست؟ توضیح خواهیم داد.
سرویس تحت وب
اگر بخواهیم با زبانی ساده سرویس تحت وب را تعریف کنیم باید بگوییم: سرویس تحت وب یک برنامه یا نرم افزار است که به کمک پروتکل وب به دریافت و ارسال اطلاعات میپردازد.
چه زمانی نرم افزار مدیریت ناوگان کاربرد دارد؟
نرم افزار مدیریت ناوگان رادار کاربردهای خیلی زیادی مخصوصاً برای مدیریت ناوگانها (منظور ما از مدیریت ناوگان، مدیریت تعدادی خودرو میباشد که در اختیار دیگران قرار گرفته است) دارد. اما ما در اینجا سه مورد از مهمترین کاربردها را بیان میکنیم.
- دسترسی به اطلاعات خودرو در زمان هایی که به اپلیکیشن موبایل دسترسی ندارید. به طور مثال زمانی که گوشی شما بنا به دلایلی نظیر: خاموش شدن، همراه نبودن و سرقت گوشی قابل استفاده نباشد.
- مشاهده وضعیت چندین خودرو به صورت همزمان. اگرچه مدیریت چند خودرو یکی از امکانات اپلیکیشن رادار محسوب میشود اما مزیت اصلی سامانه تحت وب امکان مدیریت همزمان این خودروها بر روی یک نقشه میباشد.
- مدیریت ناوگان حمل و نقل (AVL) برای دارندگان خودروهای سازمانی
امکانات نرم افزار تحت وب رادار
علاوه بر موارد فوق، با توجه به امکانات سخت افزاری مورد استفاده و نیاز سازمان ها، امکان اضافه کردن جزئیات و نمایش پارامترهای مختلف ( انواع سنسور سوخت – وزن –دما- کارت شناسایی هوشمند – سنسور فاصله و …) بروی سامانه وجود دارد. در این بخش گامبهگام فرآیند اجرای نرم افزار تحت وب را باهم بررسی خواهیم کرد:
- امکان مشاهده کلیه خودروها روی نقشه به صورت همزمان و یا تکی همراه با نمایش نام خودرو – سرعت- ولتاژ باتری – تاریخ و ساعت
- امکان تهیه گزارش خلاصه از وضعیت خودروهای سازمان شامل مسافت طی شده – مدت زمان حرکت خودرو – مدت زمان توقف – مدت زمان روشن بودن خودرو – مدت زمان خاموش بودن – حداکثر سرعت – متوسط سرعت، در بازه زمانی تعریف شده بصورت نمایش بروی نمودار و یا گرفتن خروجی اکسل
- مشاهده تاریخچه مسیرهای طی شده خودرو تا 6 ماه قبل با ارائه جزئیات کامل و نمایش به صورت انیمیشن
- مشاهده کلیه رویدادهای مرتبط با خودرو با قابلیت تفکیک براساس نوع رویداد
- امکان تهیه گزارش روزانه و نمایش میزان مسافت طی شده
- زمان حرکت و زمان توقف به صورت جداگانه برای هر خودرو در حالت روشن و یا خاموش در بازه زمانی تعیین شده
- امکان تعیین محدوده های مجاز تردد تعریف شده به صورت دایره ای و یا چند ضلعی و تهیه گزارش از تعداد ورود و خروج از محدوده
- امکان تهیه گزارش از سرویس های دوره ای تعریف شده برای خودرو ها
- مشاهده همه خودرو ها در سیستم مدیریت ناوگان به طور همزمان
برای ورود به نرم افزار تحت وب رادار نیاز است از طریق سایت panel.radargps.org وارد سامانه شوید. پس از وارد کردن نام کاربری و رمز ورود، به پنل کاربری خود دسترسی خواهید داشت.این سامانه از طریق مرورگر اینترنت در دستگاه هایی مانند گوشی، تبلت، لپتاپ، کامپیوتر و یا تلویزیون های هوشمند قابل مشاهده می باشد.
وب سرویس با اپلیکیشن چه تفاوتی دارد؟
معمولاً افرادی که کاربران همیشگی سرویس تحت وب هستند، ردیاب را با هدف نظارت بر کارکرد تهیه میکنند و تامین امنیت، اولویت اول آن ها نیست. در مقابل، افرادی که ردیاب را با قصد بالا بردن امنیت وسیله خود، تهیه میکنند تمایل بیشتری برای استفاده از اپلیکیشن دارند. میتوان گفت یکی از اصلی ترین تفاوتهای نسخه نرم افزار مدیریت ناوگان و اپلیکیشن این است که سامانه موقعیتیابی تحتوب رادار، امکان گزارشگیری های پیشرفتهتری دارد. این در حالیست که اکثر کاربران نرمافزار، نیازمند اعلام هشدارهایی از قبیل: هشدار سرقت باتری، ردیاب خودرو، حمل با جرثقیل و … هستند و گزارشگیری به طور دقیق، نیاز اصلی آنها نیست. ناگفته نماند این هشدارها در نرم افزار تحت وب در حالتی که کاربر در سامانه آنلاین باشد، قابل دریافت است اما در اپلیکیشن اعلان ها در هرحالتی برای کاربر قابل مشاهده است.
اگر مایل هستید بدانید که نرمافزار رادار چه امکاناتی در اختیار کاربر میگذارد باید بگوییم که ما در مقاله امکانات اپلیکیشن رادار به طور کامل این موضوع را عنوان کردهایم. پیشنهاد میکنیم برای درک بهتر از نرمافزار رادار، خواندن این مقاله را از قلم نیندازید.
ویدئو آموزش کار با نرم افزار مدیریت ناوگان (پنل تحت وب)
در این مقاله سعی کردیم تمام نکات ریز و درشتی که لازم بود شما از سرویس تحت وب بدانید را بیان کنیم. همچنین امکانات سامانه تحت وب رادار را قدمبهقدم بررسی کردیم. در نهایت باید گفت وب سرویس، کارکردی جدا از اپلیکیشن ندارد و هر دو مکمل هم محسوب میشوند و این اولویت کاربر است که از کدام بستر با چه هدفی استفاده کند. اما ترجیح شما کدام است؟ پاسخ خودتان را با ما در بخش دیدگاه به اشتراک بگذارید ما منتظریم!
امین
سلام آیا می توان در صورت وصل بودن دزدگیر خودرو درب خودرو رو از طریق اپلیکشن قفل کرد.
محبوبه حیدری
سلام و وقت بخیر امین عزیز متاسفانه در حال حاضر چنین امکانی وجود نداره